Tori Spelling berättar om sin viktnedgång med Mounjaro efter graviditeten

Tori Spelling delar med sig av sina erfarenheter med diabetesmedicinen Mounjaro för viktnedgång efter födseln av sitt femte barn. Tori Spelling har öppet diskuterat sin användning av diabetesmedicinen Mounjaro för viktnedgång efter att ha fött sitt femte barn, Beau, år 2017.

På sin podcast ”misSPELLING” berättade Spelling att hon först försökte med Ozempic, men att det inte fungerade för henne. Därefter bytte hon till Mounjaro, vilket gav henne de resultat hon önskade. Spelling delade att hon gick ner i vikt och nådde sin ideala vikt, vilket ledde till att hon slutligen slutade med medicineringen.

Under samma period stod Spelling inför andra personliga utmaningar, inklusive sin skilsmässa från Dean McDermott, som hon varit gift med i 18 år. I podcasten och intervjuer har Spelling öppet talat om hur deras relation förändrades efter barnens födelse och hur detta påverkade hennes beslut att ansöka om skilsmässa.

Spelling har varit öppen med att dela sin resa för att öka medvetenheten och minska stigmat kring användningen av mediciner som Mounjaro för vikthantering, särskilt bland kvinnor i övergångsåldern. Hennes berättelse ger insikt i de komplexa utmaningarna många kvinnor står inför både vad gäller personlig hälsa och familjeliv.

Källa: https://www.foxnews.com/entertainment/tori-spelling-used-ozempic-mounjaro-weight-loss-birth-fifth-child

Taggar och fördjupning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *